Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Sajnos a hétvégén becsapott a villám hozzánk és a sok dolog közül ami tönkrement közte van a 2 beltéri is. Hozott is a futár 2 beltérit ami Kaon típusú azt hiszem. Viszont a beállítás nem megy mert nem tud adatokat letölteni a műholdról a beltéri.
Nagyon valószínű hogy a fej tönkrement.
Szerintetek tudok én valahol venni ilyen fejet és kicserélni, vagy szakember kell hozzá?
Milyet érdemes venni ha én is meg tudom csinálni?
2-2 koax jött le a beltérikhez mert régen felvevősek voltak, de már nem kell így elég ha 1-1 koax be van kötve.Köszönöm!
-
4Grider
nagyúr
válasz
gyuszos #12844 üzenetére
Nekem tavaly októberben beadott írásos panaszomat azóta sem válaszolták meg, telefonon azt mondták, hogy várjam meg a választ. Az online csomagok támogatása nulla, az ügyfélszolgálaton azt olvassák fel, ami a képernyőjükön le van írva. Valószínűleg egy Romániában lévő call centerben végződik a telefonos ügyfélszolgálat.
-
aeromen11
csendes tag
válasz
gyuszos #12842 üzenetére
Nem próbáltam, mivel még nem vagyok ügyfél. Pont azért érdeklődöm itt, hogy mik a tapasztalatok mostanában, mert a korábbi hozzászólások alapján nem úgy tűnt, hogy teljes mértékben ügyfélközpontúak lennének
De annak örülök, ha azóta változott a tendencia. Mivel más szolgáltatónál jóval drágábban tudnánk csak kötni, valószínűleg adunk egy esélyt a témának. Köszönöm a válaszaitokat!
-
aeromen11
csendes tag
válasz
4Grider #12839 üzenetére
Értem, köszi szépen! Kicsit visszaolvasva úgy tűnik a telefonos/netes ügyfélszolgálatuk eléggé minősíthetetlen, viszont úgy látom Budapesten belül két kirendeltségük is van. Személyes ügyintézéssel mi az általános tapasztalat, ha lemondásnál odaviszem nekik a kártyájukat, be sem engednek?
-
4Grider
nagyúr
válasz
aeromen11 #12838 üzenetére
Ezen az oldalon az online tv-zéshez tartozó csomagokra fizethetsz elő:
https://www.directone.hu/online-tv/
Ennek ellenére postán kapsz egy db előfizetői kártyát is, amit senki nem tud, hogy miért küldik. Valószínűleg így próbálják megoldani, hogy ne mondhasd fel olyan egyszerűen az online csomagokat (hiszen vissza kell juttatnod a kártyát). -
aeromen11
csendes tag
Sziasztok!
Próbálok kiigazodni a Direct One honlapján meg az ÁSZF-en, de "nem tisztul a kép".
A cél az lenne, hogy egy Smart TV-n, amin fent is van az applikáció tudjuk az online TV szolgáltatást használni, viszont ha jól értelmezem az ÁSZF-et, műholdas TV-re lehet csak szerződést kötni, és az mellé kvázi ingyen bónuszként jár az online TV.
Aki hasonló cipőben jár, tud mondani tapasztalatot, ilyenkor számolni kell valami bekötési díjjal, érdekli őket, hogy nekem van-e feltéve parabola antenna stb. vagy megkötök és nyugodtan nézhetem az appon neten keresztül a cuccot?
Köszi előre is!
-
inthro
aktív tag
válasz
oroszlan12 #12835 üzenetére
Szia.
Sikeresen beállítottam ahogy írtad és most működik.
Köszönöm Neked is és mindenkinek a segítséget, remélem tudják a gyerekek nézni sokáig és nem lesz fent akadás, mert az antennát nem szeretném még egyszer beállíttatni. -
inthro
aktív tag
válasz
4Grider #12833 üzenetére
Hát eddig nem találtam semmit ehhez kapcsolódóan, de nem tudom egy visszaállítás lehet nem oldaná meg a dolgot, mert angol/ír a TV szóval az appokat is onnan hozta be így lehet alapból nem is lehetne magyar vagy más EU-s országra belőni.
De lehet az lesz a vége, hogy gyári visszaállítás.
Bár most tudjuk nézni netről bejelentkezve. -
Gaben92
őstag
válasz
inthro #12827 üzenetére
Ha minden kötél szakad fel tudsz tenni egy Kodit és használod a Direct One pluginomat hozzá. Mostanság volt valami EPG probléma amit valaki fixelt állítólag és be is küldte a pull requestet csak az ősrégi Kodihoz való branchre, én meg mocsok lusta vagyok vele foglalkozni szóval nincs merge-elve, de valahol tuti van teljesen jól működő verzió EPG-vel, mindennel.
-
inthro
aktív tag
válasz
NyalokAA #12826 üzenetére
Szia.
Sikerült úgy beállítani, hogy a TV-n bejelentkeztem, de a böngészőt kell megnyitni mindig.
Próbáltam bő 2 óra hosszát azzal töltöttem el, hogyan tudnám az appot letölteni, de nem lehet. Pedig 2020-ban vettük ezt az LG TV-t, ami 4k meg gyors proci és sok memóriával rendelkezik, hogy még jó pár évig ne kelljen venni másikat és a menüjében nincs benne a Direct One app, sőt semmilyen sem amit az ügyfélszolgálat ajánlott.
Szerintem marad a jelenlegi helyzet, hogy a böngészőből nyitjuk meg mindig a TV-n és így tudnak mit nézni, ha szeretnék.
Így utólag lehet jobb lett volna egy androidos TV-t venni, de ennek a felbontása és a képe gyönyörű... -
inthro
aktív tag
válasz
vpanangin #12824 üzenetére
Szia.
Sajnos a földszinten lakunk lakóházban és fentebb nem tudjuk tenni, így lent van. Oldal irányba állítódott el.
Alkalmazás segítségével és gps jel alapján állítottam rá a műholdra Thor6 és semmi sem jön be, semmi jel sincs. De próbáltam az összes Thor műholdat utána, játszottunk vele kb 3 óra hosszát.
Szeretném, ha ezt meg tudnám bűvölni valaki segítségével és akkor meg is érteném a működését miként tudnák a gyerekek továbbiakban nézni a műsorokat.
Sajnos a Direct One alkalmazását Magyarországon kell telepíteni, szóval az is kilőve.
A gyerekek innen tanulnak magyarul, meg tőlünk.
A €80-t kiadnám, de nem garantálom, hogy fűnyírás közben nem megyek neki újra. Ez az én hibám volt.
Ezért keresünk más megoldást. Internetes TV előfizetéseket nem erőltetjük, mert egyik sem jött be.
Köszönöm, ha írsz.
Köszönöm, ha valaki segít. -
inthro
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap 3.5 órát olvastam visszafelé a fórumot, ma pedig 4 óránál járok és nem igazán találok a kérdésemre választ.
Szeretném, ha valaki segítene nekem.
Külföldön nézzük a Direct One antennás adásait, de egy hete nekimentem az antennának és elállítódott.
Ugye hiába próbálkoztam visszaállítani alkalmazásokkal stb nem sikerült, nincs jel.
Felhívtam egy pár szerelőt, de €80 a legolcsóbb is aki visszaállítaná, vagy 1 ember mondta, hogy vegyünk Xiaomi stick 4k-t és hozzam össze a Direct One-nal.
Ennyit mondott, semmi mást, gondolom pénzért adott volna több infót is.
Szeretném ebben a segítségeteket kérni, mert a TV-n van Netflix, youtube, böngésző és ezeken tudunk nézni mindent, de a gyerekeknek fontosak lennének a magyar nyelvű mesék.
A TV-n van kártya hely is ahová be lehet helyezni, de sajnos én ehhez a dologhoz nem értek egyáltalán. Biztos kellene egy Xiaomi stick, hogy tudjuk nézni továbbra is a TV műsorokat? Ha igen akkor hogyan állítom be rajta a Direct One adásait? Nem szeretnénk tovább antennázni, mert hiába én voltam figyelmetlen, az utóbbi időben megnőttek a fák előttünk meg eső idején akadozott a jel.
A netünk nagyon gyors 486mb lefelé, 128mb felfelé.
Kérlek segítsetek, hátha én is meg tudom oldani.
Köszönöm. -
garga01
őstag
válasz
castiels #12821 üzenetére
Mire akarsz példát, boxra?
Konfigot nem fog senki sem adni hozzá, max a kártyához, hogy beolvassa és frissítse az oscam. De arra készülj, nem 2 kattintás a beállítása ennek, szóval ha nem akarsz vele foglalkozni, igénylej plusz boxot vagy kártyát. Ha most csak kártyád van, milyen boxban használod? -
castiels
addikt
+ boxot hogyan lehet igényelni? Jelenleg csak kártya van.
-
draco31
veterán
Új előfizunál csekkes dolog lesz, vagy netes utalás? Ha utalás az alapértelmezett, telefonon ki lehet harcolni a csekket?
-
rdi
veterán
Üdv,
belefutottam egy problémába és a segítségeteket kérem.
Egy H96 max H616 -os boxon nézem az online tévét.
A néhány hónappal ezelőtti problémáik után, amikor egy sok csatorna lejátszhatatlan volt, az összes csatorna fogható, kivéve az RTL Klubot (a 2. és 3. működik), ami "C004 Ismeretlen hiba" üzenettel leáll kb. 20 mp után, később már el sem indul. :/
Mivel a telefonálgatásaim nem vezettek eredményre
megnéztem, hogy laptopon a honlapjukon keresztül működik -e, és igen.
Ezután telepítettem a chrome -t és az alapvető androidos böngészőt a H96 ra.
A Chrommal elérem a csatornákat, de rettenetesen lagol az egész.
Az egyszerű böngészővel azonban minden csatornára a "W-004 A csatornát jelenleg nem lehet lejátszani" hibaüzenetet kapom.
Természetesen bejelentkeztem, a számlák rendezettek, stb.
Szerintetek kicseréljem a TV boxot? -
Bence008
tag
Sziasztok. Két nappal ezelőtt eltűnt a RTL műsorvisszanézési lehetősége a Direct One applikációban. Másnál is ez a helyzet?
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretnék előfizetni tv-re. Ezen és a Yettel tv között vacilálok. Milyen minőségű az adása ennek a Direct One-nak? A yetteleset szidják, hogy rossz a bitrátája... Szóval első körben erre hajlanék, de nem volt még tányéros TV-m..
-
gyuszos
tag
Sziasztok!
Most váltanánk Direct One-ra, amihez kaptam kölcsön hozzáférést, kipróbálni mit szólnak hozzá maguk a tv-k és persze a család.
Az egyetlen zavaró dolog az a menürendszer.
Van mód a csatornák rendezésére?
Létezik olyan müpont, hogy kedvencek, de az ott szereplő csatornák még csak véletlenül sem azok amiket mi néznénk.....van lehetőség a módosítására?
Ha nincs. akkor mégis mi alalpján állítja össze?
Köszi. -
bbgabi
csendes tag
Sziasztok! Műholdas One van. A HD csatornák nem mennek, illetve szétesik a kép. Újradugóztam a koax-végeket, de nem segített. Még az eredeti UPC tányérom van. Ez csak átmeneti zavar vagy a beltéri hibája? Ebből a legújabb van, kártya nélküli. Tapasztaltatok ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BIOS frissítés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dark Souls sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest