- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
svedmalac
tag
specko a lapom... Hát ez az...
Tudom, hogy a legtöbb hasonló probléma abból adódik, hogy satás vinyóra akar valaki XP-t rakni, vagy ha Vistáról downgrade-l valaki.
Ez egy sima alaplap, mezei IDE beállításokkal, semmi extra. Csak épp egy FIC alaplap sis650 chipsettel és valami specko HP lemez kellene neki, ami van is a neten, de mind akkor jó, ha az XP már fent van.
Floppys megoldásra még nem akadtam.
Az a baj, hogy azt sem tudom kipróbálni, hogy egy másik gépen XP fel a HP driverekkel együtt és vissza rak.
Ha nem az én gépem lenne, esküszöm élvezném -
svedmalac
tag
Letöröltem a partíciókat, ahogy írtad, semmi eredmény. Viszont találtam a neten egy olyan oldalt, ami az Inaccessible Boot Device hibával foglalkozik, és ott ugyanazt írták, mint amit el akarok követni. Tehát F6 az install elején, és IDE meghajtók floppyról betöltése. Az érdekes, hogy az oldal neve unmountablebootvolume.windowsreinstall.com
Szóval ezek valamilyen rokonságban lehetnek :-)Egyébként az is érdekes, hogy ha van a vinyón partíció, akkor azt írja ki indításkor, hogy nincs elérhető oprendszer, ha meg leszedtem a partíciót, akkor meg azt, hogy nincs partíció a lemezen. Tehát a Bios felismeri a különbséget.
Holnap este kiderül, addig jöhet tipp, ha van. Aztán kiderül, hogy holnap magamhoz nyúlok-e vagy sem :-))) -
svedmalac
tag
Minden IDE, usb floppyként nincs, az xp-m prof. sp3
Eddig bármilyen gépre felment, még az ezeréves Omnibook laptopomra is.Tehát egy sima mezei p4-es gép, IDE 40GB vinyóval, cd-ről bootolva. Minden megy addig a pontig, amikor be kellene jönnie a "partícionálós, hova akarod telepíteni" képernyőnek. Rögtön az előtt akad ki.
De már kezdek presztízs kérdést csinálni a dologból, mert idegesít, hogy egy ilyen pitiáner dolog kifog rajtam. Ezermillió dolgot csináltam már gépeken, de ilyet még nem láttam.
Ha minden igaz, holnap megjön a floppy, este nekiesek. -
svedmalac
tag
A Biosban elég korlátozottak a lehetőségek, de állítható a vinyó CHS-re, LBA-ra, Large-ra meg Auto-ra. És fel is ismeri, kiírja a nevét, típusát, szóval ahogy kell. Optikainál szintén, meg hát megy is, mert a miniXP elindításakor is minden jól működik.
Próbáltam már low level formatot, meg mindent. Ilyet hibát még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest