Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
[MGC]Hege
tag
Szevasz! Közben egyre jobban belemerülök a témába és kezdek rájönni ,hogy az Asus -nál márt tudnak a dologról de csak a 945 és a 955 ös laphoz adtak ki új bios-t erre a problémára. Én arra a következtetésre jutottam ,hogy a hálozati kábel valamilyen feltöltödést okozhat vagy pedig tul érzékeny az alaplap a kisebb jelekre.Miután a gépböl kihuztam az ethernet kábelt azóta nem csinálta.... Mindenesetre ez nagyon erős hiba egy ASUS -tól de egy Intel től is..........
-
[MGC]Hege
tag
Szevasztok !! Igen nagy problémával állok szemben.Idáig senki sem tudta a választ... A lényeg az egészben ,hogy a Windows ból való kilépés után a gép le is áll ,kikapcsol mint az annak a rendje és modja ez tart 3-4 másodpercig kijelzök elalszanak teljes csend van egyszer csak a gép beindul . A durva az ebben a problémában ,hogy két ujjoann összerakott gép más tápokkal és más alaplappokkal az egyikben ASUS P5GD2 van a Másikban ASUS P5AD2-E Premium a két gép nem is egy hálózaton van. elöször arra gondoltam ,hogy a BIOS ban be van kapcsolva a héálozati aktiválás de nincs minden ilyen cucc : DISABLED. A gép teljesen stabill és tökéletesen működik . A közös bennük az új sorozatu LGA 775 -ös Pentium4 es 6 -ossal kezdödő széria 2M Cache -el.. Ja és majd elfelejtettem mondani ,hogy néha csinálja néha nem.. Na van ötletetek?
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest