Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz
várnarancs
üzenetére
Az atomi méret hol kezdődik ? 1 nm ?

-
várnarancs
addikt
A válasz egyszerű: mind2!
Amúgy a C2D-k között ugye az a különbség, hogy az egyikben 100millával több tranzisztor van, nem? mert ha igen, akkor azok hőt termelnek. És ez meg tudja magyarázni, hogy miért melegednek a 2.4 fölöttiek annyira, és a 1.86/2.13, illetve az 1.8-as 200-as meg miért nem olyan nagyon. Alaphűtővel 80fok a a 3.4-re rántott 2.4-es! Áááá
Kicsi sokk, ennyit az órajelről! Kíváncs vok h 300millió ilyen tranzisztort mi tartana -55 fokon! -
dokar
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
ez mind szép és jó, de ez még csak tranzisztor, messze vagyunk attól, hogy terahertzes proci dobogjon gépünk lelkében
-
ftc
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
csak ez megvalósíthatatlan nagyobb ezközökben.. melegedés stb hibák..
-
Hack3er
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Azta szép eredmény

-
slett27
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Duplázás.

[Szerkesztve] -
slett27
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Ez most persztízs dolog lehet, vagy tényleg megint a frekvencia lesz a fő csapásirány ?
Ugyanis a többmagos procikkal is lehet gond, akkora lesz megint a hőtermelés, mint ''régen'' (Prescott). Itt Intel helyett vszínű az IBM fog lépni.... megint. A SOI-t is ők fejlesztették ki. Egyebet nemtudok mondani, kérem kapcsolja ki.
Megj.: Többmagos CPU -> Megjelent egy új FPS az Armed Assault, gyönyörű, AI jó lesz, de nem használja még mindig a többmagos rendszert, hol van itt a több CPU-ra a fejlesztés, sehol, felhasználók 80%-a jácik a PC-n (PS3 meg XBOX való arra tudom, hát láttam egy-két játékot rajta megsem közelíti a PC-set.)
[Szerkesztve] -
-
Retro11
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
A korábbi rekorder az IBM által épített volt?ÉS ezek mikor fognak elterjedni széles körben?Erről nem lehet tudni semmit?
M1:ez a -55fok is elég riasztó
!
M2:Senoir tag lettem
juhé
!!!
Üdv: Retro11
[Szerkesztve] -
Sorry, hogy társoldal,de sztem megér egy topic-ot!
[link]![[kép] [kép]](http://www.hwsw.hu/kepek/hirek/2006/12/845ghz.jpg)
A 845 GHz-es órajelet az egyetem kutatólaboratóiumában -55 Celsius fokos hőmérsékleten sikerült elérni, szobahőmérsékleten a tranzisztor ''csak'' 765 GHz-en működőképes.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sztem nem nm, mert akkor a 65nm-es proccokkal nem tudnának mit kezdeni, vagy igen?

Kicsi sokk, ennyit az órajelről! Kíváncs vok h 300millió ilyen tranzisztort mi tartana -55 fokon!