Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
válasz
Busterftw #42 üzenetére
Szerintem ez az "átlag user" lassan kisebbségben lesz a mostani magyar viszonylatok miatt. Saját vélemény, hogy egy 4060, vagy egy rx 7600-7700 mellé 100 alatt megvan egy 7500f+alaplap innen apróról, szinte újan. Ez még évekkel ezelőtt sem számított sok pénznek, és ez még egy 4070 mellé is megfelelő. Jópár éve került nekem a 11600k lappal együtt 130ba. És akkor még nem volt Ukrajna+Brüsszel meg stb.
-
paljani
aktív tag
válasz
Busterftw #31 üzenetére
Ezt a 4-5 évet (aka 3 CPU generációt) egy AMD-s platform ki tudja szolgálni az Intel meg a felét sem. Hovatovább a használt deszkák jobban szeretnek pusztulni mint a használt CPU-k. Olyan 25 év után váltottam AMD-re tavaly mert már nekem sem volt "mindegy". Használtan még mindig olcsóbb egy CPU mint egy CPU+MOBO (vagy éppen ez utóbbi áráért komolyabb előbbit kapsz).
Abszolút megértem ha valaki Intelt vesz otthonra, de már ajánlani senkinek sem tudom.
-
westlake
félisten
Nem jöhet, hanem jön is (3xx). Ez sem hír már. Legalábbis számomra nem. Viszont a refresh mióta másik generáció? Sosem volt az, sosem lesz. Az Intel ráaggathatja ezt a jelzőt, de ez a valóságon nem változtat semmit. Hogy ne menjünk nagyon messzire: a Raptor Lake egy generáció, nem több. Az Intel, elnevezhet modelleket 13. és 14. generációsnak, de ettől még ez EGY generáció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Nova Lake kódnevű generációhoz állítólag új alaplapra lesz szükség.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 14600KF - 14mag/20szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest