-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
jozsi252 #5170 üzenetére
Alap, hogy rejtett számot nem veszünk fel. Sem olyat, ami nem hazai (vagy én esetemben németországi) körzet.
Az ilyen emberekkel kapcsolatosan teljesen felesleges bármiféle energiát rákölteni. Amint leteszed azonnal törlöd még a memóriádból is. Az életben élősködő energiavámpírok. Mentálisan beteg emberek.
üdv, föccer
-
tibalc
csendes tag
válasz
jozsi252 #4951 üzenetére
+1
Nekem ezzel csak a problémám, hogy olyat adnak a számba, amit ki sem mondtam. "A rendszer érzékelte, hogy előreutalást kért tőled..." 2. levélváltásom volt a taggal, szó nem volt még a postázási feltételekről. Erre bevág egy ilyet.
Ezt azért tartom felháborítónak, mert előre beskatulyázzák az embert, minden előzmény nélkül megbélyegeznek, ezzel előítéletet keltve a vásárlóban.
Tudom, hogy sok a csaló, de ezzel hátrányba kerül az aki egyébként tisztességesen ad-vesz. Azért ilyenkor lehetne egy szűrést végezni - nem véletlenül van visszajelzés az értékelési rendszerben - és csak azoknak a levelezésébe beírni, akinek esetleg már egy vagy több hasonló stiklije volt, vagy negatívja.
-
fauv
őstag
válasz
jozsi252 #4963 üzenetére
Én ezt értem, de egy dolgot neked is be kell látni, hogy ha látsz problémát, azt nem átlépni kell, hanem javaslatot, megoldást kell találni rá.
Sajnos nem minden ember gondolkozik úgy mint Te, nagyon sok a naiv, túlságosan is jóhiszemű ember, aki bízva a PH jó hírében, hogy ez egy megbízható, biztonságos hirdetési lehetőség, bizony áldozatul esik a csalóknak.
Ezért kellene, ezeket az embereket megvédeni és nem pedig becsukni a szemünket a meglévő probléma előtt.
-
törölt tag
válasz
jozsi252 #4953 üzenetére
Azért vigyázni az elvileg megbízható emberekkel is, mostanában futottam bele abba a dologba, hogy egy vétel után kissé morcos lettem, és ennek megfelelően értékeltem a delikvenst. Erre visszaértékelt engem is negatívra a tetűje, a moderátor meg kérdésemre nem vette le rólam a negatívot, azt írta, beszéljük meg egymás közt....szóval ennyit az értékelősdi rendszerről.
Ráadásul mostanában "megbízható" tagoktól rendre olyan alkatrészeket veszek, amik nálam már régen a kukában vannak...
És bukok vele időt, utazási költséget, energiát, agysejteket. Az illető meg egy "bocs" ennyivel elintézi.
Holott ezeknek már kellene egy rakás feketével rendelkezni. Gondoltam ebben újítok, erre beszívok én egy feketét. -
molvany
aktív tag
válasz
jozsi252 #4951 üzenetére
Haldoklik az egész rendszer már évek óta. Az helyett, hogy azt javítanák, amennyire lehetne, ilyen süketségeket nyomnak be gyakorlatilag minden levelezésbe. Ráadásul akkorában, hogy lassan elnyomja magát a levelezés szövegét. Òriási
A kitaláló még nem hallott az esztétikáról ? Komoly egy szakember lehet ha még ennyit sem tud megoldani. Na de..További szép munkát !
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged