- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dat
senior tag
El se hiszem, sikerült belőni a wlan kártyát.. Elvileg.. mer' kipróbálni még nem próbáltam ki
De legalább már a pingvin látja.. -
dat
senior tag
Sziasztok!
Surecom EP-9428g\3A jelű wlan kártyát kellene belőnöm UHU linux alatt. A kártya Ralink RT2500 chipsettel rendelkezik. Tudna nekem valaki segíteni, nem vagyok egy nagy guru.. -
-
dat
senior tag
integrált videokártya + 3d? Tipp valaki? Gondoltam játszok már valamivel, de valahogy tetű lassú minden.
Egyébként (más téren) teljesen meg vagyok elégedve az Uhu-val, eddig szinte hozzá sem kellett nyúlni és mégis megy szépen minden... Nem is linux ez már -
dat
senior tag
mondja meg nekem valaki hogy lehet értelmes fontokat beszerezni Uhu linuxhoz, mert nagyon tetű kinézete van így mindennek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest