- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakobkacsa
senior tag
válasz
twollah #1620 üzenetére
hat valoban, baromi nagy kinlodas ez az egesz bittorrent - csak a kinlodas meg a szarakodas
engem spec nem zavar, ha nem 3, hanem 8 ora alatt toltom le, de nagyobb valoszinuseggel bithelyesen
raadasul masok pedig rolam uploadolnak, ami tenyleg a ''kozossegert...'' tipusu dolog
es bar nem vagyok naiv, es tudom, hogy nem valtom meg vele a vilagot, sot nem is fogok tole jobban aludni (amugy is jol alszom), azert valahogy jolesik, hogy hozzajarulhatok UHU terjesztesehez
valamint ugy tunik, masoknak is tetszik a torrentesdi, mar 17 seed es 26 peer van a 2. cdre -
jakobkacsa
senior tag
bittorrenten is feleledt, mostmar 21 seed van 29 peer-re (!), es ugyan csak 9 seedet latok (es 5 peert), a tegnapi 6-17k helyett most 25-35k-val jon, popec
hajra bittorrent! -
jakobkacsa
senior tag
hamar egyszer epitkezik:
UHU-ek ugy gondoltak, meg bizotsabb, ha 256k-nkent megy a hashmark check
es ugye azert erdemes bittorrenten keresztul tolteni, mert igy fel is toltesz, ergo masoknak is segitesz, hogy mielobb meglegyen nekik, es a szervert is kimeli (bar valszeg van ott tartalek boven) - en meg ugy dontottem, rendes gyerek vagyok -
jakobkacsa
senior tag
torrentek jonnek, valahol 6-17k kozott, de nem vagyok jo referencia, mert csak Local kapcsolatom van az uhulinux trackeren keresztul... (franc se tudja, miert, mas trackeren jo vagyok Remote-ra is
)
igy viszont 4/4 seedet es _csak_ 5/20 peert latok
szerk: hmm... #1600-nal nalam vege volt az oldalnak - az 1602-est mar nem lattam, miszerint mar sikerult hibatlanul letoltotened
[Szerkesztve] -
jakobkacsa
senior tag
válasz
kamikaze boci #1054 üzenetére
hajra, szurkolok
nekem 3 oraba tellett, mire konfguraltam az R9600-omat, masik 3 ora, mire belottem Grub-ot
de: oromujjongas es buszkeseg volt a szenvedes eredmenye
tenyleg jo erzes volt megcsinalni -
jakobkacsa
senior tag
válasz
kamikaze boci #1028 üzenetére
en sem ertek hozza, de ha jol ertem, kell a -t csatoo, ha a kepfajl ISO9660 formatumu
hogy honnan derited ki, hogy az-e, passz...
de gondolom nem fog sikerulni a mountolas 9660 eseten, ha nincs -t, ergo rajossz magadtol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest