Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Igen, Igen, működik az rpm parancs, feltelepítettem, elindítottam a megadott config-ot, megcsináltam mindent, újraindítottam az X-et. Erre: ''no screen found''. ÁÁÁHHHHHH!!!. Most két lehetőség van: vagy berakom a gépbe a TNT2-met, vagy pihentetem egy ideig a Linux-ot
Esetleg valami frisítés nincs, ami megoldaná a problémát? -
Polesz
addikt
'' - hogy kell belőni a glx támogatást (Ati Mobility Radeon)''
Beszélj ATI-val, hogy adjanak ki normális linuxos drivert is
Lehet, hogy a dri segít rajtad, de ahhoz kernelt kell forgatnod. Amúgy itt nézz körül: http://gatos.sourceforge.net/.
acpi-hoz meg annyit, hogy add meg a grub-ban a kernel paraméternek az acpi=on-t, a grub konfigja a /boot/grub/menu.lst.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg valami frisítés nincs, ami megoldaná a problémát?