Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Dilikutya #1258 üzenetére
Idetévedhetne valami Linux guru, hogy valami megoldást találjon.
Van valami adslstart adslstop és adslstatus parancs is van benne, azokat is próbáltam a tárcsázó helyett. Ha elindítom az adslstart-ot, utána az adslstatus szerint él a kapcsolat, csak egyszerűen nem jön be semmi oldal.
Azért az ilyen dolgokat igazán megoldhatnák, hogy simábban működjenek. Előtte modemes netem volt, az se ment UHU alatt -> Lucent chipes belső modem volt. Felraktam a drivert hozzá, de utána is mindíg be kellett gépelni 3 parancsot, és csak utána lehetett tárcsázni (az UHU tudásbázisból bogarásztam ki, hogy mit). Ott volt pl a BeOS 5 amit felraktam próba képpen. Abban beírtam a telszámot, nevet, jelszót, és már ment is a net (ugyanezzel a belső modemmel, még drivert se kellett felraknom hozzá), pedig az nem egy elterjedt oprendszer.
(ezt féligmeddig egy upnak szántam, csak gondoltam írok bele némi értelmes dolgot is)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest