- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
''.............Újabb probléma
nem tudok meghajtót váltani (ne tessék nevetni )
aztat hogy kell?..................''
nem meghajtok vannak, hanem device-k, minden device , az eger, a cdrom a hdd, a soros port ..... es particiot devcekent kell felcsatolni, mount-olni a csatolasi (mount-olasi) pontra ....
csak UHU alatt nagyon meg van keverve a device name- k.....
Debian alatt>
# mount /dev/hda1 /mnt/kindooz -t vfat
''.........Meg normális az, hogy letöltés ADSL-lel 1,9KB/sec?
Gondolom, ezt is be kellene állítani valahol..........''
az mar nagy szo... es essunk terdre a UHU Linux elott, hogy konfig nelkul NET-ed lett .....
amugy nemtom hol kell beallitani ... de UP-olok 1et ...
''.........Néhány órája telepítettem az uhu 1.0-ásást. Első észrevételként kurva, azaz K U R V A lassú az egér. A sebességét maxira vettem, a helyzet nem változott. Az egér tipusát automatikusan hagytam, mert a legnónémebb egerem van. A többin is megpróbáltam, de az egér meg sem moccant..........'' ez is gpmconfig ... talan ....
''.........Linux alatt nincs scroll?.........'' de van.... nekem muxik ....csak jobban le kell menni a melysegekbe .... talan gpmconfig ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest