- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Beck18
tag
Megnézem majd ezt a lemez ellenőrzést. Azért az 5.10est akarom, mert ezt kaptam ajándékba, papírtokban a liveCD-vel, ami hasonló módon elszáll ...
Igazából az egésszel kapcs.ban csak a linux iránti kiváncsiság vezérel (amit egyre jobban beárnyékol a különböző disztrók ''telepíthetetlensége''), tehát ebből a szempontból tökmind1 nekem, hogy 5 v. 6.10 . -
Beck18
tag
Próbálkoztam az 5.10 ubuntu telepítéssel, de nem sokra jutottam. Bebootol a telepítő cd-ről, majd a nyelv és billentyűzet kiválasztáson túl megy, de utána hibát dob, miszerint a CD-ROM nincs csatlakoztatva, tegyem be a cd-t .. (pedig bent van) próba képp azért cd ki-be, hátha segít neki, de eredménytelen. Kiakad, bejön egy kék képernyő alján szürke sorral, és minden enter ütés után 1et nő a szürke sor.
Üres ATA hdd-re akarom tenni, formázva sincs, próbáltam már kikapcsolni az usb-t, letiltani a másik hdd-t (SATA), kikapcsoltam a HT-t és egyéb dolgokat a bios-ban (ezek UHU estében bejöttek), de eredménytelen
Tud vk. 5letet adni ?
köszi
Beck
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest