- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox #13871 üzenetére
-
Aethelstone
addikt
válasz
FoxiestFox #13869 üzenetére
Melyik Ubuntura?
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
Még mindig a 12.04 a tuti. És a 14.04.2-ig az is marad
-
Aethelstone
addikt
válasz
God Vazzeg #13617 üzenetére
-
Aethelstone
addikt
Én nem nagyon javasolnám a Midorit. Elementary-ban default, próbáltam is használni, de egy csomó mindent nem tud...amihez mondjuk egy FF vagy króm felhasználó hozzá van szokva
Ettől függetlenül tény, hogy lightweight, meg minden...ha együtt tud valaki élni a csökkentett funkcionalitással, akkor még jó is lehet
-
Aethelstone
addikt
válasz
pc-user #13574 üzenetére
Hmmm. Olyat már láttam, hogy csináltam egy boot pendrájvot és nem akart települni. Akkor annyit tettem, hogy újra megcsináltam és működött. El szoktam néha felejteni lecsatolni és akkor valami nem kerül fel rá.
Egyébként már sikerült valaha pendrájvról bármit bebootolnod? Az is lehet, hogy a rendszered kényes a pendrájvodra. Jártam már így is.
-
Aethelstone
addikt
válasz
God Vazzeg #13563 üzenetére
A wine+office2007 kombó nekem valamiért nem jött be. Állandóan hiányol dll fájlokat, plusz ronda, mint a bűn
Én egy Virtualbox+xp+office2007 kombót találtam a leginkább bejövősnek eddig erre a problémára.
-
Aethelstone
addikt
válasz
unknownerror #13523 üzenetére
Ezt is érdemes elolvasni.
http://askubuntu.com/questions/261252/how-do-i-change-the-user-transmission-runs-under
Meg ezt is: http://logout.hu/tema/re_transmission-daemon_telepitese/hsz_5-5.html
-
Aethelstone
addikt
válasz
unknownerror #13519 üzenetére
Hali!
Elvileg root felhasználóval ne csinálj ilyeneket
Alap probléma szokott lenni, hogy a konfigurálást valamilyen sudoer felhasználóval végzed, a konfig fájlok, könyvtárak, stb. csak root jogúak és a normál user ezekhez nem fér hozzá. Elsőre ezt nézném meg a konkrét probléma ismerete nélkül.
-
Aethelstone
addikt
Nem is szerencsés kivenni vagy másik gépen telepíteni, mert egyrészt ha a másik gépen pl a /dev/sda1-re megy fel a cucc, nem biztos, hogy az eredeti gépen is /dev/sda1 lesz.
-
Aethelstone
addikt
válasz
lionhearted #13496 üzenetére
Én is a crontabost használom egyébként. Igaz, hogy nem napi, hanem 1 órás időzítéssel, de végül is mind1
-
Aethelstone
addikt
A fene tudja. Ha android telód van és chrome megy rajta, akkor mindenképpen chromium. Nálam ez a helyzet. Egyébként személyes preferencia. Én úgy szoktam, hogy ha van egy disztró, amiben van defaultban egy alkalmazás, akkor nem cserélem le, hacsak nem valami ótvar szar.
-
Aethelstone
addikt
válasz
gery2123 #13469 üzenetére
Nézd, amíg ki nem jön, addig nem lehet ilyesmit kijelenteni. Ezen cikk szerint támogatni fogja
Aztán már láttunk olyat. hogy beígértek valamit és kiadás előtt 1 héttel kiszedték. Mondjuk ez nem olyan. Itt nem arról van szó, hogy a Mir stabil vagy nem stabil, hanem annyi, hogy egy fstab paramétert betesznek alapból vagy nem
Szóval, én azt gondolom, hogy szinte biztos, hogy lesz full SSD támogatás, trimmel, mindennel együtt
Nekem is fontos lenne, én is SSD-zek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged