- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
morfológus
csendes tag
válasz
#25954560 #16962 üzenetére
Végül sikerült beletennem a kérdéses sort. Rájöttem hogy a shift: résznél én egy +-t is ütöttem a num padon.
(ez nagyon gáz tudom, de nézzétek el mert az utobbi 4 napban 2 órákat alszom...)
Úgyhogy köszönöm a segítségeket, most már csak egy apt-t kellene heggeszteni alá. -
morfológus
csendes tag
válasz
#25954560 #16956 üzenetére
Üdv!
köszi a tippet de sajnos nem vált be, hiűba raktam bele a root groupba.
A sudoer file szerkesztése meg nem nagyon sikeredeik (lehet jobb is). Nyomogattam én ott össze-vissza mindent de nem jött össze (ha szétcseszem se baj mert uj gép még ujra lehet rántani kismillioszor).
Leírom hogy jutok el a file-ig hátha itt van valami baki:
Töltéskor azt választom hogy parancssorosan töltsön be > beirom hogy visudo > kikeresem a részt és beirom > na és itt már nem tok mást csinálni. -
morfológus
csendes tag
válasz
sh4d0w #16950 üzenetére
azzal is szerkesztettem. Tekintve hogy amikor egyszerű szövegszerkesztővel megnyitottam az igen csúnya látvány volt, aztán hipp-hopp ráakadtam a visudo-ra de még így sem jó. Viszont amit tapasztaltam hogy nem tudok kilépni belőle! beírom a stringet de hogy elmenti-e azt csak remélni tudom, kilépni meg egyáltalán nem. Azt hogy lehet?
-
morfológus
csendes tag
Üdv!
Szeretnék némi segítséget kérni. Első linux telepítésem hálistennek sikerült. Azonban amikor sudo-znék akkor kiirja h az aktuális felhasználó nincs benne a sudoers file-ban. A file-t már megtaláltam és konzolos üzemmódban szerkeszteni is tudom de hiába raktom bele a fel_hasz(ALL)= (ALL)-t továbbra sem engedélyezi a sudozást. Mit kell tenni ehhez?
-
morfológus
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Adott egy Fujitsu Siemens Primergy TX120 szervergép, alaplapi vga van csak.
Ubuntu 9.04 OP rendszert telepítenék rája, de amikor kiválasztom a telepítés opciót akkor "megfagy". Azért tettem idézőjelekbe mert sztem ez nem megfagyás csak megállás, mivel numlock müxik és a mágikus 3-as bill.kombinációra szó nélkül újraindul. Ami érdekesség h linux szerver edition szépen felment gond nélkül. Van esetleg valakinek ötlete?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged