Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ntomka
üzenetére
Nem akksiról megy, folyamatosan be van dugva a gép. szerk: és természetesen be is van állítva a fényerő rendesen...

azóta sikerült megint eltolnom valamit: a "tálca" jobb alsó sarkában volt egy közvetlen kijelentkezés gomb, amit sikeresen eltüntettem. Azóta nem tudom visszarakni. Olvastam, hogy egy alkalmazás indító elemet kellene oda tennem, és arra beállítani a kijelentkezést, de amióta levettem, azóta nincs ott a jobb oldali beállítható elemek között, így nem tudom visszaállítani. Bárhogy keresem, nem jön össze a megoldás.
Az egyébként normális, hogy a menü-ben nem szerepel minden program, (pl. az energiagazdálkodás sem) és azokat amik hiányoznak úgy kell futtatásból előhúzni? Ezt nem lehet valahogy átállítani?
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Nemrég telepítettem a Lubuntu-t barátnőm laptopjára (FuSi L7300 - VIA int. vezérlő).
Már kezdem belakni, de ami nagyon zavar, az az, hogy az egésznek elég hulla-fakó színe van a laptopon. Ha az asztali gépen indítom, már a load screen is máshogy néz ki, és a desktop is sokkal szebb, élénkebb, a "tálcának" is van színe, átmenete, a laptopon viszont mint ha csökkentett módban lenne. Ettől függetlenül a képeket, videókat jól jeleníti meg, csak a GUI elemei "sápadtak". Xp alatt nincs ilyen különbség a két gép között.
Az lenne a kérdésem, hogy ez a videovezérlő miatt lehet-e, illetve lehet-e rajta valahogy javítani?
Nagyon kezdő vagyok még a linuxban, ha hülyeséget kérdezek nézzétek el nekem.
Aktív témák
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.