- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Letöltöttem a gparted-et, bebootol róla a gép, újraparticionáltam a vinyót. Csináltam vele egy 50gb-os meg egy 250es ntfs partíciót. A hiba így is megmaradt.

Utánanéztem a GNU GRUB version 0.97-nek, és ez arravaló h kiválasszam h melyik op-rendszert akarom bootolni. Nem lehetne ezt valahogy leszedni a gépről? -
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Vettem ma egy notebookot, volt rajta valami linux, grafikus felület nélkül. Fel akartam telepíteni a win7et rá, a telepítőben töröltem a régi (gondolom linuxos) partíciókat, csináltam újakat. A windows fájlokat felmásolja de a második résznél, ami a win-fájlok kibontása 0%-on megáll és nem megy tovább 20 perc alatt se. Nézek magam elé.... f@sza....Elővettem két régebbi win-xp cd-t. Mindkettőt elkezdi telepíteni, majd azelőtt a lépés előtt, ahol lehet partíciót formázni mind a kettő kilép kék képernyővel. Ezt írja: Távolítsa el az újonnan telepített merevlemezeket és merevlemez-vezérlőket, ellenőrízzem h megfelelően vannak e konfigurálva a merevlemezek. TKO ... Nincs is a laptopon semmi, fél órája partícionáltam újra akkor mi a f@szomat ellenőrízzek rajta?
CD kivesz, gép indít vinyóról és meglepődtem. Bejön valami, nem tudom mi lehet. GNU GRUB version 0.97 ez van írva a legfelső sorba. Aztán egy grub> és kapok egy villogó kurzort.
Szerintem a win7 telepítő nem formázta jól le a vinyót és fentmaradt valami a linuxos cuccból ami összeakad a win telepítőkkel. Szerintetek? Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs