- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
válasz
bizi990 #9799 üzenetére
Warning: Unknown: failed to open stream: Permission denied in Unknown on line 0
Fatal error: Unknown: Failed opening required '/var/www/dream/index.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in Unknown on line 0
phpinfo megy, de abban igazad van, hogy nincs jogosultságom oda menteni. Hogy tudok adni magamnak? Eddig nem volt szükség ilyesmire.
-
Thunder78
őstag
Sziasztok!
Egy Apache, PHP problémám lenne. Gondoltam, hogy otthon is belefolyok kicsit a honlapfejlesztésekbe (céges gépen Win alatt megy). Itthon Ubuntu 8.04-et használok, nagyjából alap, csak a szükséges programokkal. Itthon nincs is szükség többre.
A telepítés a synaptics-en keresztül zajlott, rendben le is ment az Apaceh/PHP/MySql trió. Ha beütöm a localhost-ot, jön is az "It works!" felirat
Aztán felmásoltam egy könyvtárba az új fejlesztésemet, ami semmi nagy extrát nem tartalmaz, csak session-öket használó php, illetve egy template eszközt (patTemplate).
Először az írta ki rá, hogy forbidden (403-as hiba).
Ezután adtam a saját felhasználómnak jogosultságot a //var/www mappára. Utána elindult, de valamilyen permission hibát jelez a php 0-dik sorában. Ez mi a fene lehet?
Este otthonról majd bemásolom a teljes hibaüzenetet. -
Thunder78
őstag
Lehet hogy egy kicsit láma kérdést: Hogy lehet a notebook touchpad-ját kikapcsolni?
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged