- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
Mukorka
addikt
Hi!
A szaggató flash videók hangjával mit tudok kezdeni? Szoftverközpontból a legfrissebb adobe flash player van fent. Azóta csinálja hogy frissítettem 12.04-re.
-
Mukorka
addikt
Üdv ismét.
Most vettem észre hogy szaggatnak a flash videók hangja az új linux alatt. Tényleg levették a supportot? Mit tudok tenni hogy menjen? Szoftver kezelőből telepítettem az adobe flash playert.
-
Mukorka
addikt
Megoldódni látszik a wifis gondom. Jó hosszan megnyomtam a reset gombot a routeren és most működik. Érdekes hogy nem kellett újra beállítani semmit a routeren
-
Mukorka
addikt
Poén ez a gép, melóban egyből megy a wifi....
Frissítés óta bekapcsoláskor rendszer hibát ad, működésben mondjuk nem veszek észre különbséget. -
Mukorka
addikt
válasz
MacCaine #49109 üzenetére
Megpróbálom csak nemtom a többi gép mért eszi meg akkor. Van még egy linuxos gép meg egy wines, plusz telók. Persze azoknak nem lesz baja , ennek a fránya inspironnak meg lehet pont az kell
Ebből minden esetre már csak holnap lesz valami, most már sörözés van.
Egyébként jól látom hogy az első hsz-ben van leírás hogy win telepítés után hogy működjön az ubuntu is? Felraknék egy win8 bétát hogy esetleg a diablo 3 menjen ezen is mert eddig csak munkagépként üzemelt és ahhoz elég a linux is. -
Mukorka
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49103 üzenetére
Visszakapcsoltam, sejthettem volna hogy ez nem ilyen egyszerű
.
Látszólag magától be van kapcsolva: Hálózat bekapcsolás
Vezeték nélküli kapcsolat bekapcsolása.
Próbáltam törölni is , kézileg hozzáadni külön az új vezeték nélküli hálozat létrehozása és a kapcsolatok szerkesztése alatt is de most sem sikerül az otthonimhoz csatlakozni. A modemet még nem indítottam újra csak a routert de kétlem hogy az okozza.
Folyamatosan írja hogy a kapcsolat bontva, a hálózat többé nem érhető el. -
Mukorka
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49101 üzenetére
Így se megy.
Újraindítottam, most meg egyáltalán nem csatlakozik. -
Mukorka
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #49099 üzenetére
Most vagy topik fail vagy egy új opció van a linuxban amiről nem tudok.
-
Mukorka
addikt
Jó estét!
Dell Inspiron 5110, windows nincs.
Frissítettem 11.10-ről 12.04-re és azóta az otthoni wifi-m nem megy. Csatlakozni tud hozzá de nem tölti be az oldalakat böngészőben. Pingetni se tudok semmit. Próbáltam felrakni a wicd nevű hálózat kezelőt de ezzel meg egyáltalán nem tudok hozzá csatlakozni sem. 4 gép megy simán azóta az itthoni routerről. Munkahelyemen ment a wifi és ha itthon vezetékesként kötöm be routeren keresztül akkor is megy
Tudom kicsit X-aktás a dolog. Bármi ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest