- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
body007 #29299 üzenetére
Hát, lényegében ilyet szeretnék. Még nem használok Ubuntut, de lecserélem hamarosan a D630-amat egy régebbi Toshibára (Celeron M 1,5GHz, 2x512DDR, 40GB vinyó), és Ubuntura gondoltam (esetleg Xubuntu), de ez fontos lenne. Amikre konkrétan gondoltam:
-dock ezzel a progival (tehát mappáknak shortcut, kikapcs/standby-ra szintén)
-óra, dátum
-rendszerhasználat
-media playerhez "távirányító" -
Psychonaut
veterán
Üdv!
Ubuntuhoz van a windowsos RainMeterhez hasonló, egyszerűen testreszabható system monitor program? (de fontos, hogy ne csak rendszeradatokat tudjon mutatni, hanem mint a RainMeter, lehesse vele időt, dátumot kifejezni, különböző parancsokat [pl: shutdown] beleírni)
-
Psychonaut
veterán
Hogy tudom a Helyek/Dokumentumok (vagy Zenék, Képek, Videók) elérési útját módosítani (10.04)? Át akarom rakni őket másik (adat) parícióra, de jobbklikkre is megnyitja őket, így nem tudom a shortcut célját megváltoztatni. Emlékeim szerint 9.04-ben még context menüt hoztt ki jobbklikkre...
-
Psychonaut
veterán
válasz
konfar.dani #22961 üzenetére
Rendszerkarbantartó Windowsra sem kell, csak user ellen. Ha nem csinálsz hülyeségeket, nincs rá szükséged.
-
Psychonaut
veterán
válasz
konfar.dani #22925 üzenetére
Pl. csomagkezelőből.
aMSN Plus!Nem vagyok nagy Linux guru, ezeket emlékezetből mondom. De a Google tényleg jó barátod, pl.: Katt
SZERK: Linuxra nem kell vírusirtó.
-
Psychonaut
veterán
válasz
konfar.dani #22923 üzenetére
MSN: Pidgin alapértelmezettként, de aMSN is közkedvelt.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut #16605 üzenetére
-
Psychonaut
veterán
válasz
body007 #16604 üzenetére
De hogy rakjam oda, ha egyszer nem tudom, hogy hol a program .exe (nem tudom Linux alatt mi a kiterjsztés) fájlja?
Ikonokat köszi.
Cairo Dock oldala meg ezt írja: "Unfortunately all ATI and many Intel cards don't support the OpenGL v2 as well as Nvidia cards (it seems to be resolved for Intel cards on Ubuntu Karmic / Fedora 12). "
-
Psychonaut
veterán
Sziasztok!
Gyors kérdés: Cairo Dockot hogy lehet berakni Startupba, hogy rendszer indulásakor induljon ez is? Illetve OpenGL-t támogatja-e egy Intel GMA4500MHD?Esetleg ha egy Linux-guru dobna egy privit MSN-címével, azt nagyon megköszönném!
SZERK: +1 Cairo Dock kérdés: hogy lehet plusz ikonokat hozzáadni? Illetv a metódus megvan, csak nem tudom, hova telepítette pl. az Amarokot (hol a "Program Files"?
)
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged