- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Aktív témák
-
zsigus
őstag
Itt elsősorban nem a média centerrel van gond, még az Ubuntu-ban fut ilyen lassan a Dolphin. Már lassan 2 éve használok XBMC-t és nagyon a szívemhez nőtt, és nem utolsó sorban eddig minden "problémára" találtam megoldást benne pl. Movie Set-ek (Kollekciók) beállítása, rengeteg téma, emulátorok, BD lejátszás HDD-ről stb..
Szóval itt elsősorban az APU "teljesítményével" van gond OpenGL-ben. Pedig sztem nem szabadna vele ilyen lassú sebességgel futni. A "nagy" gépemből nemrég adtam el a VGA-t, és most egy integrált HD 4200 tölt be a GPU szerepét (+ mellette egy Athlon 2 X4), és Win7 alatt 1280-as felbontásban szaggatás mentesen fut a Dolphin (hozzáteszem DirectX 9 alatt), az E-350 pedig minden tekintetben gyorsabb a HD 4200-nál (alig van késleltetés mert a GPU rögtön a CPU mellett van, plusz kétszer annyi shader processzor van az E-350-ben (40 -> 80). Vagy lehet, hogy a CPU miatt ilyen lassú?
Ki fogom próbálni rajta Win7 alatt a dolphin-t, de még arra várni kell pár napot, mert a DVD-m nemrég ment át a túlvilágra.
-
zsigus
őstag
Sziasztok
Nemrég belekezdtem egy HTPC építésébe, és most, hogy megvan a gép már csak a megfelelő rendszert kellene megtalálnom hozzá (ami nem is olyan egyszerű dolog).
Próbáltam az XBMC Live-ot, de nem igazán nyerte el a tetszésemet, aztán jött az OpenELEC ami majdnem tökéletes, de egy dolog hiányzik belőle (emulátorok futtathatósága), majd olvastam, hogy az Ubuntu 10-ben be lehet állítani az XBMC-t alapértelmezett kezelőfelületként, és ez lenne a tökéletes választás (előkészítek mindent aztán beállítom az XBMC-t), azonban itt is szembesülnöm kellett egy "hibával", az Dolphin (Wii emu) 14-19 FPS-el hajlandó csak futni. Mindent sikerült megoldanom eddig Ubuntun amire szükségem volt (csak a VAAPI-t nem, de találtam hozzá több leírást is), csak ez az egyetlen ami idegesít.Elég kezdő vagyok még linux téren, és nem tudom, hogy jól csináltam e a driver telepítést, (ati.com -> AMD E-350 -> Catalyst 11.10 [.run fájl] -> Futtatás terminálban). Viszont így a további illesztőprogramok részen figyelmeztet, hogy rakjam fel a zárt illesztőprogramot (vagy ezt hagyjam figyelmen kívül?). Ezzel a driverrel fut 14-19 FPS-el (1280x720 -> 12-14 FPS, 640x480 -> 19 FPS in-game, tehát nem igazán skálázódik, mert felbontásban nem kevés a különbség, viszont FPS-ben alig változik).
Vagy szükség lenne még valamilyen "kiegészítőre" a driver mellé, hogy OpenGL-ben normálisan fusson, vagy ennyit bír az APU?
AMD E-350 + 2GB DDR3 1333 Mhz + 40 Gigás OEM 2,5" Seagate HDD
Köszönöm a választ.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest