Aktív témák
-
cool13
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Kicseréltem a videokártyát (ATI/NVIDIA) a gépben, és azóta nem megy normálisan az Ubuntu. van hogy el sem indul. Elmagyarázná valaki mit hogyan. Nem értek a Linuxhoz, csak ismerkedem vele és netezésre ezt használom játszani pedig Win7 van a gépen. Köszönöm!
Üdv Laci -
cool13
őstag
válasz
Major Major #19517 üzenetére
Minden működik! Köszönöm!
-
cool13
őstag
válasz
Major Major #19515 üzenetére
Megpróbálom.
Még valami gondom akadt hirtelen. Hova tűnik az ablak, ha minimalizálom? Sejtem én vagyok a hunyó. Telepítés után, volt alul és felül egy panel. Az maradt meg, amiben a kikapcsolás és a többi dolog található. A másikat valahol eltüntettem. De hol? És hogyan tudom visszavarázsolni? Mert gondolom az volt az ahova lekerült a minimalizált ablak. -
cool13
őstag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a Linux használatát, és az ismerkedést vele. Kedvenc zenelejátszóm a Foobar2000. Ezt szeretném használni itt is mint a Win alatt. Lehetséges? Ha igen hogyan?
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged