- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Zagaran
tag
-
Zagaran
tag
Újabb kérdés.
Letöltöttem a savage2 játékot linux alá. Hol tudok installálni vagy mivel ubuntu alatt bin kiterjesztést?
Thx!
-
Zagaran
tag
válasz
Major Major #11634 üzenetére
Thx!
Először nem tudtam hol keressem, de most már megvan. -
Zagaran
tag
Még egy problémába ütköztem. Milyen programmal lehet a winrar fájlokat kicsomagolni ubuntu alatt?
-
Zagaran
tag
Ubuntu feltelepült egyszer be is tudtam jelentkezni, vga-hoz szedett le valami frissítést vagyis inkább aktiválta restartoltam és bejelentkezésnél megint hang van de kép nincs.
ubuntunál nincs olyan mint xp-nél, hogy pl vga mód engedélyezése vagy valami első indításkor használt beállítás? Esetleg valami tanács? -
Zagaran
tag
Most újabb próbálkozás után, bejött a kép. Éppen most települ. Beállítottam a partíciókat a leírtad alapján. Lehet az volt a gond, hogy amiket leszedett frissítéseket nem tudta hova normálisan telepíteni mert most ahogy nézegettem xp alatt a dolgokat az xp partícion is találtam ubuntu által telepített mappákat. Hátha beáll már a rendszer.
-
Zagaran
tag
A partícionálás így teljesen világos köszönöm!
Kép volt első live cd-ről való bootoláskor ki is próbáltam tetszett is hát felrakom. Felraktam kép volt, leszedett rengeteg frissítést automatán -->restart. Utána már nem volt kép csak hang. Most próbálok bootolni live cd-ről, de ott sincs kép
. A hdd-t már le is húztam közben, szóval arról sem lehet szó hogy live közben is valójában arról bootolna az ubuntu.
Nem értem a dolgot most sehogy sem sikerül elindulni úgy, hogy legyen kép.
Live cd-nél is csak addig van kép, míg bejön a menüje rákattintok a kipróbálásra betölt miután bejönne maga az egész téma monitor kikapcsol és onnantól hang. -
Zagaran
tag
Nekem is lenne pár kérdésem ubuntu linux telepítésével kapcsolatosan.
Esetleg valaki letudná nekem pontosan írni, hogy miként formázzam a hdd-t pontosan kézi beállítással? (A terv: adott egy 40-es hdd azon van az xp fut gond nélkül az marad is, és egy 500gb-os aminek az első felére menne a linux a többit pedig linuxxal szeretném kezelni torrentek miatt) A méreteket nagyjából tudom, csak a pontos formázási menetet nem, hogy mit mibe, ahova telepítsen és ahol majd kezeli az adatokat.
Mégegy kérdés, sikerült már feltenni a linuxot (csak akkor az 500gb-os hdd-t egyben kezelte).
Viszont Ati x800 gto vga mellett, ha cd-ről bootoltam (cd szerint kipróbáltam) akkor volt kép, vga-t is látta monitort is látta rögtön gond nélkül. Telepítettem, lan-t hangot látta rögtön letöltött rengeteg frissítést restart erre bootkor elmegy a kép csak hang, monitor kikapcsol és onnantól a 3d-s részleg meghal. Mostmár ha cd-ről akarom futtatni sincs képErre kellene nekem valami megoldás.
A konfig: Asus m2n-mx lap, 5200+-os x2 amd, 2gb geil ultra, x800 gto 256mb.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows Insider Program
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest