- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
gyuri124
csendes tag
Hello!
Nekem is hasonló problébám volt: 1024x768-on 60 Hz-et adott, választási lehetőség nem volt.
Úgy oldottam meg, hogy újra telepítettem az Ubuntut.
A telepítő CD-n 1280x1024 felbontás volt, ezt átállítottam ( Rendszer-beállítások-képernyőfelbontás) 1024x768-ra és rögtön 85 Hz-et adott. Így telepítettem.
Egyébként telepítés után megint 1280x1024-et adott, úgyhogy újra beállítottam 1024x768-ra és rögtön 85 hz-re ugrott. Azóta jó. -
gyuri124
csendes tag
Üdv!
Az a problémám, hogy félig angol félig magyar nyelvű a feliratozás.
Pl.: Az alkalmazások, a helyek és a rendszer angolul van, az ezekben lévő dolgok címszavai magyarul de már azon belül megint angolul vannak a dolgok.
pl.: szövegszerkesztő magyarul kiírva de maga a szövegszerkesztő belül teljesen angol.
A bejelentkezésnél a felhasználónevet és a jelszót is angolul kéri, hiába állítom át magyarra. Az alsó sor is angol.
Kétszer is telepítettem, mindenhol figyeltem, hogy magyarra állítsam és mégis ilyen.
Hogy tudnám teljesen magyarra állítani?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest