Aktív témák
-
Pocak89
senior tag
Na most amikor rámek hogy telepítés akkor elvileg egy grafikus asztalnak kéne megjelennie nem? Az Ubuntu.hu-n láttam. Nálam egy mint az xp telepítése olyan. Kérdezget mindent pl. hálózat stb. Aztán jönne a particiózás. Akkor most ahhoz hogy a live cd elinduljon ilyeneket kell csinálni? Vagy ha rámek hogy telepítés befejezése akkor tovább megy?
-
Pocak89
senior tag
Biztos hülye kérdés, de letöltöttem a 7.10-es verziót és nemtom hogyan lehet elindítani a live cd-t. Ha bebootolok a cd-ről ilyeneket találtam hogy telepítés, nyelvválasztás stb.
Úgy néz ki hogy lesz egy laptopom, egy régebbi, nem is olyan hű de gyors, de úgyis csak netre meg ilyesmikre kell.(Az asztali gépem úgyis gamer pc
) Úgy gondoltam lehet hogy ubuntut kéne rátenni.
-
Pocak89
senior tag
Lehet vhogy msn-t futtatni ezen az op. rendszeren?
Nem tudjátok hogy a 8-as verzió mikor jön? Mert alpha-ról már hallottam. -
Pocak89
senior tag
Teljesen kezdő linux használó vok azaz lehet hogy leszek.
Olyan krdésem van hogy lehet-e windowsos játékot(nekem csak az nhl08 kéne) futtatni vhogy rajta? Tudom hogy nem működnek a windowsos progik de hallottam hogy vannak játékok amik igen.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest