Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
csendes
üzenetére
Mert a VLC-vel lehet nézni is a digitális tv adást, és nem csak a felvételt?
Az rendben hogy van, de én nézném is és nem csak felvételről. Nekem mindegy hogy írják, ha nem jó az se
.
Nekem TV néző progi kellene, ami működik is, és nem csak hasra ütve, hanem tényleg ki is lett próbálva, hogy mennek a magyar földi digitális adások hanggal. -
csendes
addikt
válasz
csendes
üzenetére
Eddig az apt-get-tel folyton "corrupted filesystem tarfile - corrupted package archive" hibát kaptam ubuntu-val meg debian-nal is. Az ubuntu 9.10-zel ez megszűnt.
Ezek szerint mégsem hardverhiba? Javítottak a drivereken vagy csak az internetszolgáltató kicserélte a hibás routerét 
-
sh4d0w
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Ezek szerint mégsem hardverhiba? Javítottak a drivereken vagy csak az internetszolgáltató kicserélte a hibás routerét