- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Szia!
Had jöhessek,légyszi csak vicceltem!
Legalábbis bénaságokat tudnék kérdezni.
Korábban ismerkedés céljából az Opensuse 10.3-at telepítettem,egész elfogathatónak tünt. Nemrég pedig az Ubuntu 8.04-et , ezzel egész jól boldogultam és már kezdtem megkedvelni, már amennyire 2 nap alatt meglehet a nulláról.
(persze csak a beállításokat babráltam,skype-t,opera bőngészőt feltettem, próbáltam személyre szabni a megszokott alkalmazásaim telepítésével)
Szóval,ha egyszer rászánom magam akkor biztos Ubuntum lesz.
Tuti,hogy klasszisokkal jobb az Xp-nél csak mire átáll az ember ( legalábbis én ) addigra kihullik az összes hajam.Itt arra gondolok ,ha elakadok bármilyen témában ,feltenném ide,megkapom a választ ,de azt még értelmezni se tudom. Megsem tudom fogalmazni inkább linkelek egy példát
,elnézést a szerzőtől.És ha jól gondolom ilyen és ehhez hasonló megoldások kivitelezéséből egy jó párat véghez kell vinni a tökéletes rendszer kialakításához ill. fenttartásához.Na ez a "sokk" nekem elsőre.A kérdés:
olvastam valahol ,hogy van egy alkalmazás linux alatt amivel elérhetővé válik a windows-os progi (pl.játék?) Ezt,hogy kell értelmezni a gyakorlatba?Kell hozzá, telepített windows? Játszva tanul a gyerek!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,elnézést a szerzőtől.És ha jól gondolom ilyen és ehhez hasonló megoldások kivitelezéséből egy jó párat véghez kell vinni a tökéletes rendszer kialakításához ill. fenttartásához.Na ez a "sokk" nekem elsőre.