- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
szacsee
üzenetére
Ha LiveCd-vel akarod kipróbálni, hogy milyen a Compiz, akkor próbáld ki a Mandriva 2008 one live cd-jét. [link]
Azon eleve rajta van, induláskor kell kiválasztani, hogy akarsz-e 3d-t, ha igen, akkor pedig mit: compiz-t vagy metisse-t.
Sőt mi több, a beállításokat is tudod változtatni a compizban, csak miután változtatsz valamit, X restart kell neki, aztán utána már a változtatott beállítással megy tovább. (X restart: ctrl+alt+backspace)
Nekem nvidiás vga-val rendelkező gépeken simán ment így. Ati kártyákkal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, olyan gépen nem próbáltam.
#6291: ez sztem kezdetben kicsit macerás... van egy envy nevű csomag, ami képes mind az ati, mind az nv drivert felrakni. 8.04-ben envyng a neve. Ott csak egy kattintás, majd újraindítás, de én javasolnám inkább a fenti livecd-t inkább, veszteségmentes próbálkozáshoz tökéletes. Ezért sztem ne szedd szét a raid tömböt...
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs