Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
Aktív témák
-
eternam
tag
válasz
üzenetére
Tudod az emberek 99.9 %-a szeret ablakok között váltani akkor ha különféle programot használ. Én például utálom a parancssort, de szoktam használni ha megkerülhetetlen. És tudod azért nem terjed el a linux soha, mert a júzerek nagy többsége úgy gondolja a mai napig hogy külön diploma kell már ahhoz is hogy felbootoljon a rendszer.
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
Láttam már ilyet. Nem vagy képes beismerni, de gúnyolódsz és a tiéd kell legyen az utolsó szó. Én meg ehhez gratulálok! Szánalmas, de tényleg.
Egy sereg wndowszos programot használok. Mert jók, mert ingyenesek, mert nem kell hozzájuk windows csak WINE. Például egy ImgBurn tudását és üzembiztonságát eddig nem tudtam semmiféle linuxos pörkölő-szoftverrel még meg se közelíteni. De ez most mindegy. A lényeg, hogy nem vagy okosabb ha nem a legmegfelelőbb szerszámot választod a feladatod megoldásához, hanem azt amelyiket a csordához tartozás ösztöne diktál. Múúúú....
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest