Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nos, kész vagyok a teszteléssel. Letöltöttem a KDE-s Minttet amit RBJ is használt, azt pedig feltelepítettem egyik merevlemezemre. Miután elindult, felvettem a Rendszerment tárolóját, majd telepítettem az alkalmazást.
Teljesen alapbeállításokkal készíttettem vele egy visszaállítási pontot, majd rögtön indítottam is a Live rendszer készítését. Mikor elkészült a .iso fájl, azt dd-vel rányomattam egy pendrive-ra és már indítottam is újra a gépet.
Mindenféle probléma nélkül elindult a Live és rajta a Rendszerment. Megadtam a telepítéshez az új adatokat (felhasználónév, jelszó, stb.), majd a tovább gombra kattintva kaptam ezt a teljesen normálisnak (a rondaságot leszámítva) tűnő képet (mondjuk itt már kiválasztottam a használandó partíciót, de nem lényeges).
Rákattintottam a telepítés indítása gombra, majd szépen el is indult. Igen gyorsan haladt a folyamat, 1-2 percnél nem tartott tovább és be is fejeződött.
Ezután megint csak újraindítottam a gépet, ezúttal a frissen telepített rendszert bootoltattam. Az ugyanúgy, mintha mi sem történt volna, elindult. Egyetlen szépséghibát véltem felfedezni, a bejelentkező képernyőnél megjegyezte az eredeti felhasználónevemet, de persze az új adataimmal tudtam bejelentkezni.(#46158) RBJ: Úgy tűnik, hogy téged vagy a gépedet nem szereti.

-
rybank
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
+1
Annyiszor megjártam már ezzel! Újabban csak a /home alatt csinálom a beállításokat. Ha valamit nagyon elcsesznék. Csak egy új felhasználónevet kellene csinálnom.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest