Hirdetés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Tudd meg, hogy az "elvileg telepítendő dolog" melyiket fogja használni: qt3 vagy qt4. Egyébként ha rám hallgatsz felteszed mindkettőt. NEm értek abszolut a dologhoz, de hidd el, hogy sok gépeléstől megóvod magadat, de majd a kiműveltebb topiklakók segítenek rendesen és görnyedhetsz a terminálon...

Kendek: Valdd be, hogy nem ezen az egy kis apróságon megy a vita, hanem a zárt és nyílt rendszer között. Ahányszor felnézek ide, hogy segítséget kérjek tőletek, mindig megy a veszekedés, aag szidja a linuxot, a többiek a windowst és kb mindenkinek igaza van a tények tekintetében, melyeket mint fegyvereket bevetettek a háborúban. Egyébként ezzel nincs semmi baj, az ellentétek ütközésésből mindig jó és nagy dolgok születnek, lásd Univerzum, ha minden igaz

-
Biztosan ha elolvasod a benne található doksit.
A qt4-qmake csomaggal próbálkozz szerintem.(#40839) ng0ofy: Jelen esetben annyi probléma lenne, hogy a cccle-s csomagot előbb kell telepíteni, mint a másikat, mert csak akkor rak ki neki ez a másik ikont. De mivel ez a másik a függősége, nem lehet addig telepíteni amíg nincsen az. Még abban sem vagyok biztos, hogy a megadott paranccsal jó lesz-e, én a dpkg-nek megfelelő sorrendben szoktam megadni őket és akkor tutira jól megcsinálja.
-
floatr
veterán
Ha tömörített pakkod van, akkor nagy eséllyel abban csak a forrás van meg. Ahhoz telepítési útmutatót általában szoktak pár mondatban adni, ahol letöltöd.
Szerk.: erre már csak tippelek, mert valószínűleg a qt4-es változat fog neked kelleni. Elég rég telepítettem már forrásból...
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest