Hirdetés
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Sajna
rosszul tudod. Moonlight le van maradva picit és az Rtlmost de a PHtv sem megy vele és nem vagyok egyedül ezzel.
Ezért kellene csak az FF Wine amúgy természetesen linuxos verziót használom.(Operás vagyok főleg) Am. nem vagyok hülye tudom miből van linux meg win verzió.
Foobar megy még wine alól (tökéletesen) semmi más. Az is csak azért mert hozzám nőtt évek alatt és a zene a mindenem ...
alternatívák pedig egyik sem tud annyi finom megoldást mint a Foobar. 1-2 meglepően jó foobar klónt azért találtam.Angry Birds -ről pedig nem tudtam, bár ezt erős túlzás átíratnak nevezni inkább csak egy klón.
Köszi azért
Edit: Winetricks -et néztem fel is ment a net keretrendszer ami kell tudtommal a silverlight-hoz.
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Plusz még winetricks, az újabb wine-khez jár.
@Szeghalom : Nem valószínű, hogy fog menni a külső monitor alapból, de megpróbálhatod. Ellenben próbáld meg a terminálos megoldást.
Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- PayPal
- VGA kibeszélő offtopik
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
rosszul tudod. Moonlight le van maradva picit és az Rtlmost de a PHtv sem megy vele és nem vagyok egyedül ezzel.
alternatívák pedig egyik sem tud annyi finom megoldást mint a Foobar. 1-2 meglepően jó foobar klónt azért találtam.