- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nem, ennyire nem bonyolítottam túl

Az asztal mellett lévő gépről jelentkezek be az asztal mellett lévőre - azaz ugyanarra a masinára. Ezt olyankor szoktam megtenni, amikor feltelepítem az ssh-szervert, illetve buzerálom a tűzfalat - hogy meggyőződjek a gép elérhetőségéről. Ergo sem rossz név, sem elrontott jelszó, sem kulcs nem játszik.
Pont ez a bajom: nem értem, hogy miért utasítja vissza a kapcsolatot az ssh szerver. Csak az én felhasználónevem engedélyezett, megadom az ip-t, a portot, de állandóan refused. -vvv kapcsolóval is csak ennyi látszik. Vmi logban meg lehet nézni, miért dobja vissza a kapcsolatot? auth.log? (mondjuk autentikációig el sem jutok)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs