Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Hmm, hát igen, ezek is elgondolkodtató szempontok.
A Kubuntu - vagy maga a KDE grafikai felület - ennyivel lassabb?
Ezt eddig nem tudtam. Mi az oka?
openSUSE-val mi a gond?
Én eddig csak virtuális gépen próbáltam, de nem volt sok bajom vele, igaz, nem használtam annyit, mint a sima Ubit (a Kubuntut sem próbálgattam túl sokáig, mert csak pendrive-ról használtam).Az animáció meg effektek azért nem ártana, mert ez is dob a felhasználói élményen, és ez mondjuk annak főleg nem árt, aki egyelőre idegenkedik a Linuxtól.
Idővel úgyis meglátja, hogy semmivel sem jobb a windóz. 
Ha már itt tartunk, az Ubuntu felületét mivel szoktátok kicsit feldobni? Van valami általatok használt szép téma?
(Őszintén szólva én még nem mentem bele a dologba, mert saját használatra megelégedtem az alap témákkal.)A ráfrissítgetésről mi a véleményed? Nem lenne szted is ésszerűbb inkább teljesen új rendszert ráhúzni? Lehet, hogy így csak görgetem tovább a problémákat, nem?
Na jó, még egy utsó kérdés
32 bitesre gondoltam, hogy ne legyen szopás flash-sel és egyebekkel sem. Vélemény?
Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - OFF topic
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ezt eddig nem tudtam. Mi az oka?
Én eddig csak virtuális gépen próbáltam, de nem volt sok bajom vele, igaz, nem használtam annyit, mint a sima Ubit (a Kubuntut sem próbálgattam túl sokáig, mert csak pendrive-ról használtam).
Idővel úgyis meglátja, hogy semmivel sem jobb a windóz.