- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Aktív témák
- 

quby őstag válasz  Kendek

üzenetére Kendek

üzenetéreEz az extundelete működik ext2-vel? mert most próbaként egy kissebb particióra próbálom de ERROR: The specified device does not have a journal file. This program only undeletes files from file systems with journals.Error: bad filesystem specified. hibaüzit kapom. A célpartició ext4. 
- 

quby őstag válasz  Kendek

üzenetére Kendek

üzenetéreJaja, Teljesen logikus, hogy sajátmagára nem tud menteni. Köszönöm, ugy néz ki kapok kölcsön egy 500-ast. Ami fontos az a zenegyűjtemény, és az elmult 3 év összes fotója.  amit már hányszor megigértem magamnak hogy tutin learhiválom. amit már hányszor megigértem magamnak hogy tutin learhiválom.
 Jujj most nézem tényleg nagyon messze vagy jelenlegi iőjárási körülmények közt 1 nap kocsival jelenlegi iőjárási körülmények közt 1 nap kocsivalAmi a legjoban aggaszt hogy nem tudom mi történt!!!  Közben kiderült még egykét furcsaság, pl a /home/quby mappa tulajdonosa root lett (rekurzivan) és mindennek 500-as joga lett. Ez is úgy derült ki hogy mikor kiléptem a MC-ből nem tudta menteni a beállitásaimat Közben kiderült még egykét furcsaság, pl a /home/quby mappa tulajdonosa root lett (rekurzivan) és mindennek 500-as joga lett. Ez is úgy derült ki hogy mikor kiléptem a MC-ből nem tudta menteni a beállitásaimat 
Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

amit már hányszor megigértem magamnak hogy tutin learhiválom.
 amit már hányszor megigértem magamnak hogy tutin learhiválom. jelenlegi iőjárási körülmények közt 1 nap kocsival
 jelenlegi iőjárási körülmények közt 1 nap kocsival Közben kiderült még egykét furcsaság, pl a /home/quby mappa tulajdonosa root lett (rekurzivan) és mindennek 500-as joga lett. Ez is úgy derült ki hogy mikor kiléptem a MC-ből nem tudta menteni a beállitásaimat
 Közben kiderült még egykét furcsaság, pl a /home/quby mappa tulajdonosa root lett (rekurzivan) és mindennek 500-as joga lett. Ez is úgy derült ki hogy mikor kiléptem a MC-ből nem tudta menteni a beállitásaimat