Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ntomka
üzenetére
skype-ban nincs offline messages egyáltalán. tehát ha a másik tényleg offline van (és nem invisible), akkor nem fogja megkapni az üzenetet, amíg legközelebb egyszerre nem kapcsolódtok a szerverre (akár invisible módban is).
nekem az utóbbi időben tényleg nem volt bajom az offline üzenetekkel. de viszont wlm alatt volt egy olyan hiba, hogy az egyik kontaktommal akármit csináltam, nem tudtam neki írni, csak emailt küldeni engedett, pedig fent vagyunk egymás listáján, és emesene, pidgin és meebo alatt is tökéletesen megy a dolog. legújabb wlm alatt meg csak akkor, ha ő írt nekem előbb, de ha egy bizonyos timeout idő után már az úgy megnyitott párbeszédablakban sem tudtam neki üzenni, mindig kiírta, hogy valami hiba történt, stb...
-
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konteó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest