Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Nekem azt csinálta, hogy mikor töltöttem valamit, hogy idönként megállt majd ujra elindult, az rendben van, hogy épp nem volt friss adat, mert csak1 seeder voilt, de ettől még a többinek küldhette volna fel az adatot és azt sem igen csinálta
90 % nál álltam éppen, lett volna kinek küldeni
teszi a dolgát ez igaz, de nekem nem jött be
É a BITTORRENT - et akarom beheggeszteni a openuse10.3 ba -
Vladi
nagyúr
Mán amikor nem kezd marahaságokat közölni a trackerrel... Bár ez inkább a 2.1x verziókra volt igaz.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs