Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
FixY67
üzenetére
Tényleg, proxy...! Nem akarok mentegetőzni, de erre meg azert nem gondoltam, mert még nem használtam eddig proxyt, nem is tudom, hogyan kell, de azt hallottam erről, hogy a világ kulonboző pontjain lévő proxy server(?)-ekre kapcsolodva is lehet netezni, így hát közvetlenul a proxy térbeli helyét érzékeli, akikkel/amikkel kommunikálok neten.
Jól irom? Javitsatok ki, ha hulyeseget irtam volna.
(Egyébként egyetemen annak idején persze be szoktuk irni az ő proxy-juk cimét, de azon felul semmi ismeretem nincs a proxyk mukodéséről, gyakorlatban pláne nincs, és egyelőre nem tudom, miként használhatoak és mely proxykhoz van jogom kapcsolodni mint átlagos usernek.)Tudtok valami kezdőknek szóló leirast a proxy-kra valo kapcsolodás mikéntjérol? Oké, megnézem wikipediaban is , amint időt szánok arra, hogy ki is probáljam a gyakorlatban stb, de ha valami kifejezetten kezdőknek szólóról tudtok, kérek szépen linket.
Esetleg más megoldás arra, hogy webrádió blokkolását megszuntetni hogyan lehet? (Tehát hogy Magyarországrol is lehessen fogni, mint ahogy korabban lehetett.)
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi, hogy megnézted ott a soundrecordereket!