Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
FixY67
üzenetére
Tényleg, proxy...! Nem akarok mentegetőzni, de erre meg azert nem gondoltam, mert még nem használtam eddig proxyt, nem is tudom, hogyan kell, de azt hallottam erről, hogy a világ kulonboző pontjain lévő proxy server(?)-ekre kapcsolodva is lehet netezni, így hát közvetlenul a proxy térbeli helyét érzékeli, akikkel/amikkel kommunikálok neten.
Jól irom? Javitsatok ki, ha hulyeseget irtam volna.
(Egyébként egyetemen annak idején persze be szoktuk irni az ő proxy-juk cimét, de azon felul semmi ismeretem nincs a proxyk mukodéséről, gyakorlatban pláne nincs, és egyelőre nem tudom, miként használhatoak és mely proxykhoz van jogom kapcsolodni mint átlagos usernek.)Tudtok valami kezdőknek szóló leirast a proxy-kra valo kapcsolodás mikéntjérol? Oké, megnézem wikipediaban is , amint időt szánok arra, hogy ki is probáljam a gyakorlatban stb, de ha valami kifejezetten kezdőknek szólóról tudtok, kérek szépen linket.
Esetleg más megoldás arra, hogy webrádió blokkolását megszuntetni hogyan lehet? (Tehát hogy Magyarországrol is lehessen fogni, mint ahogy korabban lehetett.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi, hogy megnézted ott a soundrecordereket!