Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Szia!
Valóban NTFS particióról van szó (honnan tudtad?
)
Telepitettem az ntfs-config-ot, majd meg is találtam, hogy hova tette, lényegében egy NTFS Configuration Tool nevű alkalmazáshoz volt szerencsém, de az emlitett vinyót nem ajánlotta fel, 2 helyet ajánlott fel, és nem láttam semmilyen plusz hozzáadási lehetőséget. A két helyből az elsőnél megadtam, hogy mit szeretnék, erre hibaüzenetet kaptam, miszerint hibás karakter van benne, csak egy nevet adjak neki, ezt megtettem, létrehozott valamit (egy "mappát" látok a megadott névvel, benne látom az asztali háttérképet, tán a "home" könyvtárat sikerült átneveznem?, lövésem sincs), második a "Rendszer számára fenntartott hely" nevet viseli, ehhez nem nyúltam.
Az fstab, amit linkeltél első ránézésre kinainak tűnik, lévén, hogy az első napom Linux használóként, ezzel a büdös életben nem oldom meg a problémát..., valljuk be, az ember a Windows-sal túlságosan is hozzászokik a grafikus felülethez
Vagy a jogusultságot nem lehet valahogy változtatni, hogy ne kérjen lépten-nyomon jelszót? Elvégre egyedül használom a saját gépemet, furcsán veszi ki magát a dolog.
Ha esetleg van valami ötleted ezekre a dolgokra, szivesen meghallgatnám, előre is köszönöm, és elnézést a dilettantizmusom miatt, de még életemben nem használtam Linuxot, de szeretném használni.
Aktív témák
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robot fűnyírók
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- NBA és kosárlabda topic
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest