- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Kendek #19841 üzenetére
Köszi a biztatást nem is akarom feladni csak már a windoznak ismerem a nyügjeitt és ha nagy gáz van akkor csak vissza ghostolom az elmenettett rendszert itt meg nincsen vagy én nem ismerek egy felhasználó barát
partíció mentő ill helyre állító programot.Próbálkoztam már más linuxal is de nekem az ubuntu a legegyszerűbb.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kendek #19841 üzenetére
Nálam pl. minden indítás után újra kell futtatni a Wine configot, különben a foobar nem lát semmilyen audio eszközt, kíváncsi vagyok más programmal is előfordul-e majd.
Egyébként ezek olyan dolgok, amik egy Windows-zal nem szoktak előfordulni, még ha szétesőben is van a rendszer, akkor sem, különösebb szakértelem nélkül is biztonságban érezheted magadat és az adataidat.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest