Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Köszi a biztatást nem is akarom feladni csak már a windoznak ismerem a nyügjeitt és ha nagy gáz van akkor csak vissza ghostolom az elmenettett rendszert itt meg nincsen vagy én nem ismerek egy felhasználó barát
partíció mentő ill helyre állító programot.Próbálkoztam már más linuxal is de nekem az ubuntu a legegyszerűbb. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Nálam pl. minden indítás után újra kell futtatni a Wine configot, különben a foobar nem lát semmilyen audio eszközt, kíváncsi vagyok más programmal is előfordul-e majd.
Egyébként ezek olyan dolgok, amik egy Windows-zal nem szoktak előfordulni, még ha szétesőben is van a rendszer, akkor sem, különösebb szakértelem nélkül is biztonságban érezheted magadat és az adataidat.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
partíció mentő ill helyre állító programot.Próbálkoztam már más linuxal is de nekem az ubuntu a legegyszerűbb.