Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Köszi a biztatást nem is akarom feladni csak már a windoznak ismerem a nyügjeitt és ha nagy gáz van akkor csak vissza ghostolom az elmenettett rendszert itt meg nincsen vagy én nem ismerek egy felhasználó barát
partíció mentő ill helyre állító programot.Próbálkoztam már más linuxal is de nekem az ubuntu a legegyszerűbb. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Nálam pl. minden indítás után újra kell futtatni a Wine configot, különben a foobar nem lát semmilyen audio eszközt, kíváncsi vagyok más programmal is előfordul-e majd.
Egyébként ezek olyan dolgok, amik egy Windows-zal nem szoktak előfordulni, még ha szétesőben is van a rendszer, akkor sem, különösebb szakértelem nélkül is biztonságban érezheted magadat és az adataidat.
Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
partíció mentő ill helyre állító programot.Próbálkoztam már más linuxal is de nekem az ubuntu a legegyszerűbb.