- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
body007 #19321 üzenetére
mivel nem egy olyan "server" lenne amit hirdetek, szóval nem seed szerver, meg tárhely lehetőség, ezért rajtam kívül nem túl sokan tudnák az ip címemet
aki nagyon fel akar törni valamit és ért is hozzá az meg is teszi, ha nagyon akarja
legyen az bármilyen rendszer
amúgy én eddig szerencsére nem kaptam be semmi vírust, ennek pl az az egyik oka h nem netezek ész nélkül
pl barátomnak már nem tudom h milyen védelmet rakjak fel mert mindenre kattint, arra is amire nem is akarnapedig mondom neki h ne tedd, de ő azért is
upszilon: ha jól tudom van egy olyan cikk logouton aminek az a címe h kicsit nagyobb biztonságban, az egyik fcm magazin fordító rakta fel ha jól emlékszem
Aktív témák
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest