- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor profi iPhone másolásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
body007
üzenetére
most lehet hogy tévedek, de én úgy tudom, hogy ntfs-nél a jogosultságokat a felcsatolásnál kell megadni az egész partícióra, mert amúgy a filerendszer nem kezeli (legalábbis a linuxosokat)
v.attis:
nekem a legritkább esetben kell a root jogosultságú helyeken matatnom, pedig én aztán 24/7 az ubuntut használom. lehet, hogy valamit nem úgy csinálsz mint ahpgy tervezve vagyon, és ez okozza a problemát(#17825) sheratan
nekem csak a pc-speaker szól jaunty alatt, mondjuk e-mail érkezésekor is, tehát elég sokat hallom, de már megszoktam
itt van egyébként a fórumtémája
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest