- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Aktív témák
-
Antonio
senior tag
sajnos vidéken vagyok (szülőknél) és most nem áll módomban letölteni nagy dolgokat csak usb- netem van itt. UHU-val mi a gond?
a kiindulási probléma
le akarok tölteni egy csomó régi adatot (film/zene stb) a régi asztali gépemről amit már nem használok mivel szülőknél van, vettem külső HDD-t de sajnos XP-m nem akarja felismerni (XP blade edition valószínűleg ez a baja) és nincs kedvem újrarakni stb meg nem is vagyok jártas az ilyen dolgokban, ezért javasolták próbálkozzak Linux live-al bootolni azt talán felismeri külső usb HDD-t és akkor nem kel semmit újratelepítenem stb.szóval még pesten letöltöttem az említett UHU linuxot ... ez van csak kéznél, ezzel mi a baj?

egy linket tudna valaki adni milyen másik live linuxot tudna ajánlani (annyi fajta van nem ismerem ki magam)
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest