- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
- Mobil flották
Aktív témák
-
a_nagy_pok
csendes tag
Köszi a tippeket, sajnos még mindig nem megy.
Letöltöttem az i386-osos DVD-t, de amikor felraktam megint generic kernelt rakott fel. Egy másik fórumban megkérdeztem hogy kell átváltani i386-ra, de azt mondták, hogy az i386 és a generic ugyanaz a kernel. A legelső 'modprobe ndiswrapper' póbálkozásra nem is fagyott le rögtön, már a wpa konfigurációjával bajlódtam, amikor megint megállt az egész. Utána többször próbáltam újraindítani és modeprobe-olni sokszor lefagyott rögtön, egyszer pedig a parancs kiadása után pár másodperccel (még volt időm megnyitni a network manager-t és ott meg is jelent a vezetéknélküli hálózat)
Sajnos a kártya chipsetét nem tudom megmondani, mert nincs benne sem a kártya kézikönyvében, sem a gyártó honlapján nem találtam meg.
Próbáltam azt is, hogy úgy adom ki a 'modprobe ndiswrapper' parancsot, hogy nincs csatlakoztatva a kártya: ekkor nem fagy le, csak amikor a kártyát is csatlakoztatom. (Tényleg: van a Linuxban lehetőség arra, hogy az ember biztonságosan eltávolítson USB-hardvert, mint a Win-ben a ''zöld nyíllal''? Kényelmesebb lenne ha nem kéne ezért külön kikapcsolni a gépet)
Néztem a logokat is, bár sokkal okosabb nem lettem tőlük, mert nem tudom pontosan mit kéne keresni. Csak két dolog tűnt nekem gyanúsnak: van az alaplapon egy beépített LAN-kártya (amit nem használok), és úgy láttam a logból, hogy az időnként aktivizálódik, és próbál DHCP-n kersztül IP-t kérni magának, ami persze sikertelen, lehet hogy azzal akad össze a WLAN. A másik pedig az, hogy több megjegyzés vonatkozott arra, hogy bluetooth interfészt inicializál -- lehet hogy a WLAN kártyát rosszul ismeri fel és azt hiszi hogy Bluetooth-kártya. (Nem tudok róla hogy bármilyen Bluetooth-os eszköz csatlakozna a gépemhez)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- PR-Telecom
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest