- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
Képzeld Vladi ! Ezeket a sorokat már a vinyóra telepített Ubi alól írom

És hogy mi volt a hiba ? Ezt figyeld : Ugye megint megpróbáltam a terminál-pppoeconf-enter-user-pass-enter-enter-enter kört
Na de így nem lett net megint.
Pedig live alatt így simán megy. Na most : jobb fent a kis dupla fekete monitorra kattintottam jobb mouse és ott kapcsolatok szerkesztése és ott DSL fülecske (utolsó) Ott kéri a usert és a passt.Be is írtam ,de még kérdi a Szolgáltatást.Ez a lényeg. Itt kútfőből kitaláltam neki kínomban , hogy beírom a DSL szócskát.És csoda : megy a net.Azért egy kapcsolatot működésre bírni XP alatt nagyságrendekkel könnyebb.Pedig az egy "régi" op rendszer.Ez meg most jött ki. És 8.04 alatt nem volt ez a hiba. Visszafelé fejlődnek a fiúk ? A 8.04 -nél a vinyóra telepített rendszernél is elég volt terminálozni, nem kellett kútfőből gondolkodni hogy most mi is lehet...Ez van. Azért örülök h sikerült.Még egy dolog : Ubntu alatt hogyan lehet átkapcsolni a Clone képernyőt dual Viewre ? Mert ugye alap a Clone.Ha ezt még megmondod megint okosabb leszek. Atti
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig live alatt így simán megy. Na most : jobb fent a kis dupla fekete monitorra kattintottam jobb mouse és ott kapcsolatok szerkesztése és ott DSL fülecske (utolsó) Ott kéri a usert és a passt.Be is írtam ,de még kérdi a Szolgáltatást.Ez a lényeg. Itt kútfőből kitaláltam neki kínomban , hogy beírom a DSL szócskát.És csoda : megy a net.Azért egy kapcsolatot működésre bírni XP alatt nagyságrendekkel könnyebb.Pedig az egy "régi" op rendszer.Ez meg most jött ki. És 8.04 alatt nem volt ez a hiba. Visszafelé fejlődnek a fiúk ? A 8.04 -nél a vinyóra telepített rendszernél is elég volt terminálozni, nem kellett kútfőből gondolkodni hogy most mi is lehet...Ez van. Azért örülök h sikerült.Még egy dolog : Ubntu alatt hogyan lehet átkapcsolni a Clone képernyőt dual Viewre ? Mert ugye alap a Clone.Ha ezt még megmondod megint okosabb leszek. Atti