Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
ZCoyote
üzenetére
Én személy szerint nagyon szeretem. Anno még berylt használtam, aztán azt követően tértem át compiz-fusion-ra hogy egyesült a két project.
Nem feltétlenül a látvány miatt, bár kétségtelen, hogy nagyon igényes effekteket lehet beállítani az egyes műveletekhez.
Én például amihez nagyon-nagyon hozzászoktam az az, hogy beállítottam, hogy a jobb felső sarokba húzva az egeret mutassa az összes asztalon futó programot kicsinyített formában az aktuális asztalon, a bal felső sarokba húzva az egeret pedig az összes asztalt behúzza a képernyőre, jobb alsó sarokba húzva az egeret pedig az asztalt mutatja meg. (most a t@k@m tudja, hogy melyik beállítás melyik pluginhoz tartozik, úgyhogy meg ne kérdezd
)Bárhol máshol használok gépet mindig bökdösöm az egeret a képernyő sarkaiba, csak utána jövök rá, jah, itt nincs compiz

Így az ALT+TAB-ról teljesen leszoktam, sokkal kényelmesebb a fenti módszer.
Érdemes átnyálazni az egyes pluginokat, beállításokat és mindent kipróbálni, mert csak így lehet megismerni a compiz lehetőségeit, és utána fogod tudni a saját ízlésednek megfelelően beállítani.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)