- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
Aktív témák
-
Batman
őstag
válasz
dr_strange
üzenetére
Meg a csapbol is ubuntu folyik, addig amig ki nem próbálom nem tudom hitelesen rágalmazni!

Első benyomás, hát......, ez egy teljesen más világ, olvasgatom a manuálokat és csomo ugy kezdőrdik , hogy kattintsunk erre és erre az ikonra, hát itt esett le az álam....
(kétes érzés , aki először hazsnálja biztos nagyon frankó, de azért mást is szeretne az ember, vagyis en biztos. )
Ami nekem még kicsit így elsőre nem teljesen világos az az ubuntu honlapja, elvoltam velel vagy fél órát mire megtaláltam a wiki-t
(de ezzel lehet csak magamat minősítem
)
mod:
jah és amiért msot rögtön harakirit kellen elvégezni a fejlesztőknek, hogy egy 700Mb-so cd-ről települt ubuntuban hol az MC?ahhhh
Tudom ott a nano, meg sok egyéb más is, és egy parancssal telepíteni lehet , de hat akkor is banyek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(kétes érzés , aki először hazsnálja biztos nagyon frankó, de azért mást is szeretne az ember, vagyis en biztos. )
(de ezzel lehet csak magamat minősítem
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)