- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Lehet, hogy nagyon amatör kérdést teszek fel, de hátha ismeritek a megoldást rá
Szeretnék Lan on 2 linuxos gépet összakapcvsolni hálózatba oly modon, hogy file megosztást használni mind a 2 ön
Egyiken kubuntu (P2 400) másikon opensuse 10.3 van (P4 3Ghz)Merre induljak
A hálózatban az ip cimeket egy router osztja ki, tehát dinamikus mind a 2 nek az ip cime
Jelen esetben az nem fontos, hogy a win es gépek is lássák a megosztásokat, az majd a következő lépésMás
Olyat már próbáltam, hogy 1 win es gépet és 1 linuxot akartam összehozni, a linuxosról ment is minden igaz csak rootként a sambaban tallozva
De visszafelé nem müködött bármit is csináltam
A gép látszodott a megosztott mappa is, de belépni már nem tudtam mondta a win hogy nincs hozzá jog....Bármilyen 5letet szivesen fogadok
Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Egyedi ékszerdobozka
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest