Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Aktív témák
-
Orb1337
tag
Múlt hétvégémet teljesen elcs*sztem rendszertelepítéssel, win7-et raktam fel először, majd utána másik partícióra ubuntu 9.10-et. Még az ubuntu telepítése előtt win7-re felraktam az általános programokat, zenét hallgattam (volt hang).
Utána ugye ubuntu fel, dolgoztam benne, majd vissza szerettem volna menni windows alá, ahol most nemvolt hangom, ekkor még nem láttam az összefüggést, gondoltam a windows a hibás mint mindig, win7-le, Xp-fel. Hang ok.
Egy hétig nem voltam itthon, most szükségem volt megint a munkámhoz ubuntura, grub visszaállít (drága win törli a bootrecordot), működik, a user meg dolgozik
Visszalépve windowsba megint nincs hang...
Lanchpadon találtam egy ezzel kapcsolatos bugbejegyzést, tehát valószínű nem egyedi a problémám, ha valaki tapasztalt ilyet és sikerült megoldania, kérem ossza meg velem.
Audigy SE hangkártyám van.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest