Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Valószínűleg semmi nem fog változni.
sda4-nek mindenképp megmarad attól, hogy átméretezi, de szerintem az UUID is marad ami volt. Múlt héten csináltam egy jfs növelést, annak az a normális módja, hogy a partíciót kitörli az ember a filerendszer alól fdiskkel, majd újracsinálja nagyobb méretben, aztán a többit a jfs mount megoldja. Egy ilyen változtatás után is maradt ugyanaz az azonosítő, gond nélkül felcsatolta a renszer fstab alapján.fradi81 pedig a krusaderről beszél, nem a nautilusról

fradi81:
root megynitáshoz gksu krusader legyen a parancs.
a csomagolt állományokba belépéshez: ha jól emlészem, ha a telepítéskor nem volt fent minden kicsomagoló (pl az unrar, ahogy Valdi írta) akkor a beállításoknál meg kell adni az elérési utat (pl. /usr/bin/unrar)
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sda4-nek mindenképp megmarad attól, hogy átméretezi, de szerintem az UUID is marad ami volt. Múlt héten csináltam egy jfs növelést, annak az a normális módja, hogy a partíciót kitörli az ember a filerendszer alól fdiskkel, majd újracsinálja nagyobb méretben, aztán a többit a jfs mount megoldja. Egy ilyen változtatás után is maradt ugyanaz az azonosítő, gond nélkül felcsatolta a renszer fstab alapján.