Hirdetés
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
spammer
veterán
Igen, a menu.lst -ben a Vista az 5. lett, (illetve 6., de 0-val kezdődik a sor), és a default lett átírva 0-ról 5-re.

Azért adtam 777-et, mert hiába jelentkeztem be rootként a terminalba, utána sem tudtam menteni a változásokat. Lehet hogy valamit rosszul csináltam :-/
777-tel is rákérdezett, hogy biztos menteni akarom e tutira, merthogy izé meg hozé
DE miután szerkesztettem, visszaállíthatom a chmodot és akkor gondolom nem lehet később se baj, viszont akkor már csak azt szeretném kérdezni, hogy mi az alapértelmezett chmod ? (milyen szám?)
Illetve ha már írok, akkor megkérdezem azt is
, hogy vajon miért nem megy a Beryl. ubuntu.hu -n van egy rövid leírás, az alapján megcsináltam, ellenőríztem hogy megy e a 3D gyorsítás, nem ment, akkor szedtem le drivert a videokártyájához (laptopban Radeon X1100), utána azt írta hogy 3D oké. Synapticban leszedtem a szükséges cuccokat: Beryl,Beryl-manager,Emerad themes meg ami még kellett neki.
Beryl managerben hiába állítom MetaCityről Berylre, visszaáll. (Nem is változik semmi 1 pillantra sem). Compizra állítva megmarad, viszont nem látok semmi változást. Emerald témáknál látom ott a sok témát, de hogy lehet őket applikálni? Lehet h a Beryl nem is megy ezzel a laptop Radeonnal?
Beállítások->Asztali effekteknél azt írja, hogy nem elérhető a Composite csomag. Olvastam, hogy a xorg.conf -ban kellene a Compositot Enabledre. Próbáltam, de akkor is ezt írta ki. Írtam Enabledet, 1-et, akkor is. Alapból 0.
Aktív témák
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, hogy vajon miért nem megy a Beryl. ubuntu.hu -n van egy rövid leírás, az alapján megcsináltam, ellenőríztem hogy megy e a 3D gyorsítás, nem ment, akkor szedtem le drivert a videokártyájához (laptopban Radeon X1100), utána azt írta hogy 3D oké. Synapticban leszedtem a szükséges cuccokat: Beryl,Beryl-manager,Emerad themes meg ami még kellett neki.